#Atomicchat: ʻike i hoʻokumu ʻia e ka Mea hoʻohana

Depositphotos 7636349 s

Inā ʻoe e hahai iaʻu ma Twitter, he hālāwai kūkā maikaʻi kā mākou me nā poʻe ma Atomic Reach e kamaʻilio nei e pili ana i ka ʻike i hoʻokumu ʻia e ka mea hoʻohana (UGC). Eia nā mea nui a me nā lawe kī nui ʻana mai #AtomicChat kamaʻilio Twitter, hoʻokipa ʻia i kēlā me kēia pō Pōʻakahi ma 9pm EST / 8pm CST / 6pm PST. E hahai mai @Atomic_Reach no nā mea hou a pau o kāu kūʻai aku ʻana ʻike.

Pōkole na mea hoʻohana i ka mea hoʻohana, UGC ka manawa i hoʻohana ʻia e wehewehe ai i kekahi ʻano o ka ʻike e like me ka wikiō, nā blog, nā pepa kūkā kamaʻilio, nā kiʻi kikohoʻe, nā faile leo, a me nā ʻano papahō ʻē aʻe i haku ʻia e nā mea kūʻai a i ʻole nā ​​mea hoʻohana hope o kahi ʻōnaehana a lawelawe paha hiki ke hoʻolaha ʻia i nā mea kūʻai aku ʻē aʻe a me nā mea hoʻohana hope. Kāhea ʻia ka ʻike i hoʻokumu ʻia e ka mea hoʻohana e like me consumer generatedmedia (CGM). Pūnaewele Pūnaewele

mahalo aku i Kaha ʻĀtoma no kekahi manawa kūpono maikaʻi hou aʻe!

AtomicChat-Hoʻohana-hoʻohana-ʻike

Pehea kou manaʻo?

Ke hoʻohana nei kēia pūnaewele i ka Akismet e ho'ēmi i ka spam. E aʻo pehea e hanaʻia ai kāuʻikeʻikepili.